Vredesmusea

Zicht op Vrede
paneel 24


naar hoofdmenu

naar vorige paneel naar voorwoord

© The Peace Museum

Het Museum voor Vrede en Geweldloosheid maakt - evenals The Peace Museum dat deze tentoonstelling maakte - deel uit van een groeiend internationaal netwerk van vredesmusea. Ons doel is helpen bouwen aan een cultuur van vrede, door het vertellen van het verhaal van vredestichters uit verleden en heden. Wij hopen mensen van alle leeftijden te inspireren en te motiveren tot het verkennen en in de praktijk brengen van geweldloze methoden van conflictoplossing in hun eigen leven.


Vredesmonument te Caen

Wij beschikken over een flink aantal tentoonstellingen die door het land reizen. In onze webshop vindt u bordspellen met een vredesthema, vredeswenskaarten, gebroken geweertjes en nog veel meer. Verder hebben we een druk bezocht Vredesmuseum op Internet met veel tentoonstellingen, gedichten, een galerie enz.


Wilt u ons ondersteunen door donateur of vrijwilliger te worden? Ziet u mogelijkheden voor een tentoonstelling bij u in de buurt? Neem dan contact met ons op. Klik dan hier voor ons adres of gebruik het reactieformulier.


naar hoofdmenu  naar vorige paneel  naar voorwoord