Even voorstellen

logo


De Vredesboot 2003 nr. 2

naar hoofdmenu terug naar vorige pagina

naar inhoudsopgave

informatie over het Museum voor Vrede en Geweldloosheid

Hoi, ik ben Jolanda Holleman. Op dit moment werk ik een jaar als vrijwilliger voor het Museum voor Vrede en Geweldloosheid. Ik ben degene, die deze nieuwsbrief en diverse folders vorm heeft gegeven.

Ik ben 22 jaar en heb eind 2002 mijn studie communicatie Tekst voltooid aan de Hogeschool Holland in Diemen. Tijdens mijn studie heb ik verschillende stages gelopen, waaronder drie maanden bij mijn hogeschool. Ik heb hier artikelen geschreven voor het blad Holland Nieuws. Mijn tweede stage heb ik volbracht bij De kleine Johannes. Dit is een stichting voor geestelijk en lichamelijk gehandicapten. Ik was redactielid van het personeelsblad. Samen met de andere leden heb ik de foto's geselecteerd en de artikelen nagekeken. Ook mocht ik zelf nog enkele artikelen schrijven. Mijn artikel over de open dag van Florijn (project, waardoor de cliënten zelfstandig kunnen wonen) stond zelfs op de voorpagina!

Ter afsluiting van mijn studie heb ik een afstudeerproject gedaan bij het BovenIJ ziekenhuis in Amsterdam-Noord op de afdeling radiologie. Ik heb onderzoek verricht naar de huidige website en folders van deze afdeling. Hier kwam uit voort dat ik deze communicatiemiddelen moest herschrijven. Na mijn studie besloot ik vrijwilligerswerk te zoeken. Op de website van het Museum voor Vrede en Geweldloosheid zag ik een vacature, die me wel aansprak. Na mijn gesprek met Hein van der Kroon was ik gelijk aangenomen om lay-out van de nieuwsbrief en diverse folders te verzorgen. Ik vind het erg leuk en leerzaam om deze uitingen vorm te geven.

Jolanda Holleman

hoofdmenu     inhoudsopgave     info museum     uw reactie

Updated: 3 november 2003