Muziek en Vrede

logo


De Vredesboot 2002 nr. 2

naar hoofdmenu

naar inhoudsopgave

informatie over het Museum voor Vrede en Geweldloosheid

Onlangs heeft het bestuur van het museum besloten om op de web-site van het Museum voor Vrede en Geweldloosheid een nieuwe tentoonstelling te ontwikkelen met als titel: Muziek en Vrede. In eerste instantie wordt gedacht aan vredesliederen door de geschiedenis heen met achtergrond informatie, liedteksten en notenschrift. In tweede instantie zal het fijn wezen als ook korte liedjes, met een druk op de knop, te horen zijn.

Omdat ik veel met muziek bezig ben, heb ik gezegd dat ik mij hierop toe zal leggen. Toch betekent dit dat ik mij nog een aantal vaardigheden moet eigen maken zoals een notenschrift op een webpagina krijgen. Gelukkig hebben een aantal mensen hun medewerking toegezegd, zodat ik niet alleen het wiel hoef uit te vinden. Toch heb ik nog een vraag aan de geachte lezers en lezeressen van de Vredesboot en wel deze: Heeft u muziek, teksten, geluidsopnamen en achtergrond informatie in de categorie muziek en vrede, dan houden wij ons van harte aanbevolen.

Bijdragen kunnen opgestuurd worden naar: Leo de Groot, Sittarderweg 52, 6412 CH Heerlen, email: Vredesburo.Heerlen@zonnet.nl

hoofdmenu     inhoudsopgave     info museum     uw reactie

Updated: 23 december 2002