Oproep

logo

De Vredesboot
2007 nr. 2Veel vrijwilligers hebben meegeholpen met het overhandigen van onze folders aan hun eigen bibliotheek, dorps- of gemeentehuis. We zijn hier erg blij mee en willen graag nog een beroep op jullie doen. Als er een tentoonstelling van ons geplaatst gaat worden, willen we vooraf meer aandacht vestigen via diverse media. Willen jullie ons de e-mailadressen en postadressen geven van jullie regionale krant, radio en tv en van de belangrijkste huis-aan-huis bladen?

We hebben ook behoefte aan iemand die goed persberichten kan schrijven voor de lokale media. Uiteraard wordt hij/zij op de hoogte gebracht van de bijzonderheden van onze tentoonstellingen.

Wanneer een expositie in een bibliotheek plaats vindt, zouden we het leuk vinden om een middag onze samenwerkingsspellen met kinderen te doen. Wie zou dat willen begeleiden?

Waar we ook om zitten te springen, is iemand die het werk van Maarten Schaafsma, de depotbeheerder, op termijn kan overnemen. We zoeken een vrijwilliger in de buurt van Soesterberg, die aanwezig is als er een tentoonstelling moet worden verzonden of juist terugkomt en weer moet worden opgeborgen. De co÷rdinator regelt het hele traject met exposities.

Ook is er grote vraag naar mensen die allerlei zaken voor de site willen bewerken, zodat ze kant en klaar zijn om op de website te zetten.

Ge´nteresseerd? Bel of mail s.v.p even: sjerploes@quicknet.nl of tel. 0299-541288. We stellen jullie medewerking erg op prijs.

Loes Sjerp

hoofdmenu    inhoud    info museum    uw reactie